In a few words...

Αυτό το blog, πέρα απ' τις αναφορές του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, δηλαδή live, new releases, charts, ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις κλπ, αποτελεί και ένα έμπρακτο ευχαριστώ στην προσπάθεια του ομίλου ''MAD'' να ενισχύσει την μουσική, τους καλλιτέχνες, και γενικότερα τα ελληνικά και διεθνή μουσικά πράγματα!
Αυτό που εμείς σ' αυτό το blog ευχόμαστε, είναι το MAD να συνεχίσει αυτή την πολύτιμη προσπάθεια, με πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και μπόλικη έμπνευση και δημιουργικότητα στους καλλιτέχνες, ώστε να συνεχίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, να προσφέρουν σε μας τους μουσικόφιλους, αυτό που τόσο καλά ξέρουν¨μουσική!
Spread MADness, 'cause music matters!

Καλή διαδικτυακή περιήγηση;)

MAD RADIO 106,2 - LISTEN LIVE!

Ακούστε live το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο¨ το MAD RADIO 106,2 κάνοντας κλικ εδώ: http://www.mad.tv/players/madradio/ Αν θες ακόμα περισσότερη δόση MAD,γίνε μέλος στην επίσημη σελίδα του MAD TV στο fb, εδώ: www.facebook.com/www.mad.tv και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο MAD εκπλήξεις!!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αγαπητέ κ.αναγνώστη!

Ναι ναι κύριε αναγνώστη σε σένα απευθύνομαι, όπως και κάθε άλλη φορά άλλωστε!
Θα θυμάσαι όταν ήσουν φοιτητής, ή μόλις είχες πιάσει την πρώτη σου δουλεία ή ο,τι στο καλό μπορεί να ήσουν το 1996 τέλος πάντων, που ξεκίνησε ένα μουσικό κανάλι με το όνομα MAD? (έλα τώρα που μου το παίζεις ανήξερος!) Αυτό το κανάλι που δειλά δειλά το έβαζες στην τηλεόραση του σαλονιού και η γιαγιά σου πεταγότανε και φώναζε ''πάλι αυτά τα θεέ μου συγχώρα με βλέπεις''? (λογικό για την γυναίκα αν σκεφτείς οτι το πρώτο κλιπ που έπαιξε το MAD ήταν το firestarter των prodigy - αν δεν με απατάει η μνήμη μου, μην το δέσεις και σε ψιλό μαντήλι και μην με δείρεις σε περίπτωση που κάνω λάθος)
Άει γεια σου αυτό! Aυτό το κανάλι λοιπόν απ τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί - εξαπλωθεί - δικτυωθεί - εντρυφήσει στην καθημερινότητα σου..και θα σου πω αμέσως πως!


Σήμερα το Mad αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό Music & Media Services στην Ελλάδα, λειτουργώντας και διαχειρίζοντας σε καθημερινή βάση, πέραν του Mad TV, πέντε τηλεοπτικά κανάλια (Mad Greekζ / Nova, Mad BG / Βουλγαρία, Mad World / UBI / Αυστραλία, Blue Channel /ANT1 Satellite / USA, GNet / Goody’s/ Ελλάδα), τον ραδιοφωνικό σταθμό Mad Radio 106,2, 5 interactive μουσικά ραδιόφωνα (Mad Music/Nova), internet sites (www.mad.tv,www.ilikeu.gr, κα.) και την Metropolis, την κορυφαία αλυσίδα μουσικής και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.


Στις δραστηριότητες του Mad περιλαμβάνεται και  η κυκλοφορία σε συνεργασία με την Wind της νεανικής καρτοκινητής Mo’Mad, αλλά και η διοργάνωση μεγάλων events και ενεργειών, όπως τα ετήσια μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards, το συνέδριο για τη μουσική βιομηχανία Athens Music Forum, τις συναυλίες Mad Secret Concerts και Mad Live in Athens, κ.α.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! (αποκλείεται να μην έχεις πάρει τουλάχιστον ΜΙΑ φορά ΕΝΑ cd απ τα Metropolis!)
Και εσύ πλέον τι κάνεις? Ναι τώρα που έγινες μπαμπάς ή μαμά, που έχεις οικογενειακό αμάξι γιατί δεν χωράνε τα κουτσούβελα πιτσιρικάκια σου, που η πεθερά σου σε πρήζει για την μείωση της σύνταξης της, που η κόρη σου θα βγει ραντεβού και εσένα το πιεσόμετρο γράφει ΕRROR, που θες να δεις με την ησυχία σου αθλητική κυριακή και ράδιο αρβύλα, αλλά η κόρη σου θέλει να δει ραπουνζέλ στο αλτερ? άσε με να σε βγάλω απ τον κόπο...ΤΙΠΟΤΑ!
Στην μνήμη των πάλαι ποτέ ξέγνοιαστων εποχών σου λοιπόν -όχι του'80 που είχες την αφάνα και χόρευες ντισκο πήγες πολύ πίσω - θα κάνεις κάτι πολύ μικρό για  το πρώτο ελληνικό μουσικό κανάλι, το MAD: γίνε μέλος λοιπόν στη σελίδα στο fb (http://www.facebook.com/www.mad.tv)                          στην σελίδα του MAD RADIO 106,2 στο fb (http://www.facebook.com/pages/Pallini-Greece/Mad-Radio-1062/122765171298
ή εναλλακτικά follow us on twitter: MAD TV on twitter: https://twitter.com/#!/madtv                                   MAD RADIO on twitter: https://twitter.com/#!/MADradio 
ΚΑΙ κάνε κλικ στο web site του MAD www.mad.tv για news,charts,new releases,διαγωνισμούς, gossip, live streaming και πολλές άλλες εκπλήξεις!;)
Join the cause, 'cause music matters ;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου