In a few words...

Αυτό το blog, πέρα απ' τις αναφορές του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, δηλαδή live, new releases, charts, ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις κλπ, αποτελεί και ένα έμπρακτο ευχαριστώ στην προσπάθεια του ομίλου ''MAD'' να ενισχύσει την μουσική, τους καλλιτέχνες, και γενικότερα τα ελληνικά και διεθνή μουσικά πράγματα!
Αυτό που εμείς σ' αυτό το blog ευχόμαστε, είναι το MAD να συνεχίσει αυτή την πολύτιμη προσπάθεια, με πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και μπόλικη έμπνευση και δημιουργικότητα στους καλλιτέχνες, ώστε να συνεχίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, να προσφέρουν σε μας τους μουσικόφιλους, αυτό που τόσο καλά ξέρουν¨μουσική!
Spread MADness, 'cause music matters!

Καλή διαδικτυακή περιήγηση;)

MAD RADIO 106,2 - LISTEN LIVE!

Ακούστε live το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο¨ το MAD RADIO 106,2 κάνοντας κλικ εδώ: http://www.mad.tv/players/madradio/ Αν θες ακόμα περισσότερη δόση MAD,γίνε μέλος στην επίσημη σελίδα του MAD TV στο fb, εδώ: www.facebook.com/www.mad.tv και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο MAD εκπλήξεις!!

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Have a music break with KIT KAT!

Κάνε ένα μουσικό διάλειμμα, κάνε ένα ΚΙΤ ΚΑΤ!
Απόλαυσε την αγαπημένη σου ΚΙΤ ΚΑΤ, ψάξε το ειδικό αυτοκόλλητο μες την συσκευασία, τοποθέτησε το μπροστά απ΄την κάμερα του υπολογιστή σου και δες τους ΟNIRAMA σε μια live performance του νέου τους video clip!


Δείτε σε αποκλειστικότητα το νέο video clip ''ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡ3ΛΩΝ'' των ONIRAMA μέχρι τις 15/12 μόνο απ' την αγαπημένη σου ΚΙΤ ΚΑΤ!


For more info click: http://www.mad.tv/homepage/ or http://www.musicbreak.gr/




Powered by MAD 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου