In a few words...

Αυτό το blog, πέρα απ' τις αναφορές του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, δηλαδή live, new releases, charts, ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις κλπ, αποτελεί και ένα έμπρακτο ευχαριστώ στην προσπάθεια του ομίλου ''MAD'' να ενισχύσει την μουσική, τους καλλιτέχνες, και γενικότερα τα ελληνικά και διεθνή μουσικά πράγματα!
Αυτό που εμείς σ' αυτό το blog ευχόμαστε, είναι το MAD να συνεχίσει αυτή την πολύτιμη προσπάθεια, με πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και μπόλικη έμπνευση και δημιουργικότητα στους καλλιτέχνες, ώστε να συνεχίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, να προσφέρουν σε μας τους μουσικόφιλους, αυτό που τόσο καλά ξέρουν¨μουσική!
Spread MADness, 'cause music matters!

Καλή διαδικτυακή περιήγηση;)

MAD RADIO 106,2 - LISTEN LIVE!

Ακούστε live το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο¨ το MAD RADIO 106,2 κάνοντας κλικ εδώ: http://www.mad.tv/players/madradio/ Αν θες ακόμα περισσότερη δόση MAD,γίνε μέλος στην επίσημη σελίδα του MAD TV στο fb, εδώ: www.facebook.com/www.mad.tv και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο MAD εκπλήξεις!!

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

RedKnights Hotel Presents @ Lift Event Club τα Κόκκινα Χαλιά! (powered by MAD)

Το MAD για μια ακόμη φορά υποστηρίζει ενα event που μας προσκαλεί να πάμε και μας υπόσχεται ενα σαββατόβραδο full στο κόκκινο....!
Μιλάμε φισικά για τους ιππότες της Αγίας Παρασκευής τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ......
Μετά απο ενα ολόκληρο καλοκαίρι με αρκετές εμφανίσεις τοσο στην Αθήνα οσο και σε αλλες περιοχές 
Θεσ/νίκη,Λάρισα,Κύπρο...

Τα Κόκκινα Χαλιά ήρθαν για να μείνουν. Το νεανικό συγκρότημα που το γνωρίσαμε πριν από δυο χρόνια στην σκηνή του X-FACTOR, ήρθαν να ταράξουν τα Βόρεια Προάστια....


Ας γνωρίσουμε τα παιδιά λίγο καλύτερα αρχίζοντας από τον Γιώργο Παπαδημητράκη τραγουδιστή των Κόκκινων Χαλιών, αλλά και συμπαρουσιαστή πλέον της Κατερίνας Στικούδη και της Χαράς Μακρυστάθηστο φετινό MEGA STAR. Ο Γιώργος Παπαδημητράκης απο πολύ μικρή ηλικία τραγουδάει ενώ έχει και μεγάλο ταλέντο στην ηθοποιία, αφού από δεκατεσσάρων χρονών παρουσίαζε στο θέατρο του Παπάγου δικές του παραστάσεις. Πριν μπεί στο συγκρότημα τραγούδαγε ηδη επαγγελματικά στη σκηνή του ''ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ''. Ο Γιώργος μιλώντας για τα ραδιόφωνα λέει πως έχουν σκληρή πολιτική και το αν και ποσες φορές θα παίξει ένα κομμάτι εξαρτάται απο το κοινό.''Το MAD κάθε φορά προωθεί νέα μας δουλειά και το ευχαριστούμε!''.
Ο Φώτης Δεληνικόλας, κιθαρίστας ειναι το πειραχτήρι της παρέας, μπορεί να μιμηθεί πολύ εύστοχα σχεδόν ολους τουσ ήρωες τις DISNEY.
Ο Λευτέρης Γιαννόπουλος ντράμερ,κιθαρίστας πιανίστας αλλά οχι τραγουδιστής (!) είναι το παιδικό πνεύμα. Είναι φανατικός με την μπάλα και το μπιλιάρδο, αλλά και πολύ ''άρρωστος'' με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ, ενώ αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της μπάντας.
Ο Αλέξανδρος Δημόπουλος, ειναι ο γαλανομάτης πρίγκιπας όπως τον λένε. Τέλος, είναι ντροπαλός και  πολύ κλειστός στον εαυτό του.


Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι MUSE, 30 Seconds To Mars και φυσικά ο Michael Jackson, ενώ πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση στο MAD Fanatics by What's Up, The Micheal Jackson Tribute, το καλοκαίρι του 2010. Αγαπημένες Έλληνες καλλιτέχνες είναι ο Μύρωνας Στρατής ,οι Μέλισσες και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Τα Κόκκινα Χαλιά απο τον πρώτο κιόλας χρόνο αφού βγήκαν απο το Χ-Factor, άρχισαν την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Γιώργο Θεοφάνους του οποίου ιδέα ήταν η δημιουργία της μπάντας. Η συνεργασία αυτή επισφραγίστηκε με το CD single ''ΦΥΓΑΜΕ''! Επί ένα μήνα απολαύσαμε τα Κόκκινα Χαλιά στο Lift Event Club στην Αγία Παρασκευή που μας προσκάλεσαν σε μουσικούς ρυθμούς με νέες και παλίες επιτυχίες αγαπημένων τους καλλιτεχνών. Παράλληλα,  μας παρουσίασαν τρία απο τα νέα τους τραγούδια ''ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕ'', ''ΓΥΑΛΙΖΩ'' και ''ΜΕΣΑ ΣΟΥ''. Το ειδικά διαμορφωμένο stage με την χορηγία του MAD πήρε φωτιά απο την πρεμιέρα κιόλας... Εκεί παρευρέθηκαν η Βαλάντω Τρύφωνος, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Μίχας και πολύ αλλοι συνεργάτες και φίλοι του συγκροτήματος από τη SONY MUSIC.


Εμείς το μονο που θα τους ευχηθούμε είναι καλή σταδιοδρομία σε οτι κάνουν! Αναμένουμε κι άλλες συναυλίες τους αλλά και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου.










Γιώργος Παπαδημητράκης



                                                                               


Λευτέρης Γιαννόπουλος


Φώτης Δεληνικόλας


Αλέξανδρος Δημόπουλος


Κείμενο: Αγγελίκη Πινα-κολάγκη
Διόρθωση- Επιμέλεια: Λιλιάνα Κουλουμπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου