In a few words...

Αυτό το blog, πέρα απ' τις αναφορές του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, δηλαδή live, new releases, charts, ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις κλπ, αποτελεί και ένα έμπρακτο ευχαριστώ στην προσπάθεια του ομίλου ''MAD'' να ενισχύσει την μουσική, τους καλλιτέχνες, και γενικότερα τα ελληνικά και διεθνή μουσικά πράγματα!
Αυτό που εμείς σ' αυτό το blog ευχόμαστε, είναι το MAD να συνεχίσει αυτή την πολύτιμη προσπάθεια, με πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και μπόλικη έμπνευση και δημιουργικότητα στους καλλιτέχνες, ώστε να συνεχίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, να προσφέρουν σε μας τους μουσικόφιλους, αυτό που τόσο καλά ξέρουν¨μουσική!
Spread MADness, 'cause music matters!

Καλή διαδικτυακή περιήγηση;)

MAD RADIO 106,2 - LISTEN LIVE!

Ακούστε live το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο¨ το MAD RADIO 106,2 κάνοντας κλικ εδώ: http://www.mad.tv/players/madradio/ Αν θες ακόμα περισσότερη δόση MAD,γίνε μέλος στην επίσημη σελίδα του MAD TV στο fb, εδώ: www.facebook.com/www.mad.tv και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο MAD εκπλήξεις!!

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τι έγινε στο 3ο HOL web Concert με τον Δήμο Αναστασιάδη


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το MAD και η hellas online παρουσιάζουν ζωντανά στο Internet μια σειρά συναυλιών από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες!
Mετά τα επιτυχημένα πρώτα δύο HOL web concerts με την Τάμτα τον Οκτώβριο και το Μύρωνα Στρατή τον Νοέμβριο σειρά στο stage είχε, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Αναστασιάδης.
Oι fans που κέρδισαν προσκλήσεις μέσα από το www.holwebconcerts.gr μπόρεσαν να απολαύσουν από κοντά τονΔήμο Αναστασιάδη να ερμηνεύει ζωντανά τις επιτυχίες του αλλά και διασκευές γνωστών, αγαπημένων κομματιών: "Αντίθετη τροχιά", "Σε κάθε τέλος μια αρχή", "Όλα για όλα", "Αδιέξοδος", "3 Λάθη", "Μια προσευχή", "Α.", "ΜonkeyΙmpossible Βeggin", "Ι will survive - Εσύ", "Αν μ’ αγαπάς" και "Οι μάγκες".
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη.
Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από το 3ο HOL web concert της χρονιάς με τον Δήμο Αναστασιάδη και κάντε κλικ στο www.holwebconcerts.gr ή στο www.mad.tv για περισσότερα!

source: www.mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου