In a few words...

Αυτό το blog, πέρα απ' τις αναφορές του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, δηλαδή live, new releases, charts, ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις κλπ, αποτελεί και ένα έμπρακτο ευχαριστώ στην προσπάθεια του ομίλου ''MAD'' να ενισχύσει την μουσική, τους καλλιτέχνες, και γενικότερα τα ελληνικά και διεθνή μουσικά πράγματα!
Αυτό που εμείς σ' αυτό το blog ευχόμαστε, είναι το MAD να συνεχίσει αυτή την πολύτιμη προσπάθεια, με πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και μπόλικη έμπνευση και δημιουργικότητα στους καλλιτέχνες, ώστε να συνεχίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, να προσφέρουν σε μας τους μουσικόφιλους, αυτό που τόσο καλά ξέρουν¨μουσική!
Spread MADness, 'cause music matters!

Καλή διαδικτυακή περιήγηση;)

MAD RADIO 106,2 - LISTEN LIVE!

Ακούστε live το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο¨ το MAD RADIO 106,2 κάνοντας κλικ εδώ: http://www.mad.tv/players/madradio/ Αν θες ακόμα περισσότερη δόση MAD,γίνε μέλος στην επίσημη σελίδα του MAD TV στο fb, εδώ: www.facebook.com/www.mad.tv και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο MAD εκπλήξεις!!

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

actnow.speakup.gr : Το νέο blog του MAD για τους νέους και την Παιδεία

To ΜΑD για ακόμη μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα την συμμετοχή του σε θέματα που μας αφορούν, προσεγγίζοντας τα με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Οι νέοι, που αποτελούν τον κορμό της κοινωνίας μας, είναι παράλληλα και εκείνοι που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο! Το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι η φωνή των νέων ακούγεται; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το MAD δημιούργησε ένα διαδικτυακό σποτ, όπου οι νέοι γράφουν τους προβληματισμούς τους, κάνουν την κριτική τους και ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο, για το θέμα που τους ενώνει¨ την παιδεία!


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑD ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! actnow.speakup.gr 

Το νέο blog του MAD για να τα πεις όλα και να αλλάξεις επιτέλους τον κόσμο σου! Γράψε όλα όσα έχεις να πεις για την Παιδεία, ανέβασε video, φωτογραφίες, και μοιράσου μαζί μας τις απόψεις σου.
Το Mad σου δίνει το βήμα για να μιλήσεις για τα μεγαλύτερα θέματα που σε απασχολούν στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσα από την πρώτη εναλλακτική εκπομπή του, για την Παιδεία. Συντονίσου στο MAD TV και στην εκπομπή YOUR VOICE, στις 13 και 20 Ιανουαρίου, κι έλα μαζί μας να μιλήσουμε ζωντανά για το μέλλον της φοιτητικής σου ζωής.
ΜAD ACT NOW SPEAK UP! Μια πρωτοβουλία του MAD για τους φοιτητές που θέλουν να τα πουν όλα και να αλλάξουν επιτέλους τον κόσμο τους!





Ήδη πολλοί φοιτητές έχουν στείλει τις απόψεις τους στο actnow.speakup.gr έχουν διαβαστεί, σχολιαστεί, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να το συζητήσουν live στον αέρα του MAD TV μέσα απ την δική σας εκπομπή, το YOUR VOICE!


Αν θες και εσύ η φωνή σου και αποψή σου να ακουστεί και να κάνεις και συ κάτι για να αλλάξεις τον κόσμο, κάνε κλικ στο actnow.speakup.gr/ τώρα, για περισσότερες πληροφορίες και ACT NOW!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου