In a few words...

Αυτό το blog, πέρα απ' τις αναφορές του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, δηλαδή live, new releases, charts, ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις κλπ, αποτελεί και ένα έμπρακτο ευχαριστώ στην προσπάθεια του ομίλου ''MAD'' να ενισχύσει την μουσική, τους καλλιτέχνες, και γενικότερα τα ελληνικά και διεθνή μουσικά πράγματα!
Αυτό που εμείς σ' αυτό το blog ευχόμαστε, είναι το MAD να συνεχίσει αυτή την πολύτιμη προσπάθεια, με πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και μπόλικη έμπνευση και δημιουργικότητα στους καλλιτέχνες, ώστε να συνεχίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, να προσφέρουν σε μας τους μουσικόφιλους, αυτό που τόσο καλά ξέρουν¨μουσική!
Spread MADness, 'cause music matters!

Καλή διαδικτυακή περιήγηση;)

MAD RADIO 106,2 - LISTEN LIVE!

Ακούστε live το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο¨ το MAD RADIO 106,2 κάνοντας κλικ εδώ: http://www.mad.tv/players/madradio/ Αν θες ακόμα περισσότερη δόση MAD,γίνε μέλος στην επίσημη σελίδα του MAD TV στο fb, εδώ: www.facebook.com/www.mad.tv και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο MAD εκπλήξεις!!

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

MadWalk by Vodafone, το πρώτο Fashion Music Project στην Ελλάδα!

Το MadWalk by VodafoneThe Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα  από το πάντα καινοτόμο Mad! Το Mad, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό κανάλι και η Vodafone διοργανώνουν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Projectστην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.
Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Το μουσικό κανάλι Mad και η Vodafone παρουσιάζουν για πρώτη φορά την απόλυτη ένωση μόδας και μουσικής με στόχο την καθιέρωση ενός πρωτοποριακού ετήσιου θεσμού που θα κατακτήσει το κοινό με την μοναδικότητα του.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk byVodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του Mad.
Στο πρώτο MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, συμμετέχουν 8 διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές: Αpostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos. Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις – έκπληξη των καλλιτεχνών, προσφέροντας συνολικά το πιο rock και εντυπωσιακό θέαμα!

Learn more about the designers:
Follow on Twitter:  http://twitter.com/#!/mad_walk

More info: www.madwalk.gr/2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου